Skjulte kameraer

Hvad er et skjult kamera?

Skjulte kameraer er enheder der benyttes når det ønskes at lyd- og videoovervåge diskret, hvor det ikke er synligt for andre at det observerede område overvåges. Et skjult kamera er et kamera ‘forklædt’ eller ‘gemt væk’, så de ikke er til at se med det blotte øje. Skjulte kameraer er oftest forklædt som almindelige genstande der findes i arbejds- og hjemme miljøer. I vores sortiment har vi indtil videre nedenstående udvalg af skjulte kameraer og der vil løbende komme flere til. 

Hvordan kan et skjult kamera benyttes?

Skjulte kameraer kan have mange formål og være brugbare i mange forskellige situationer. Ifølge den danske lovgivning må man f.eks. gerne som borger lave skjulte lydoptagelser, uden at give vedkommende besked, så længe at den som optager selv er aktivt deltagende i samtalen. For hvad angår lovgivningen om skjult videoovervågning, så gælder samme regler for almindelig videoovervågning. Det vil sige at man har oplysningspligt og skal derfor gøre sine gæster og fremmede opmærksomme på at der videoovervåges. Oftest vælger de fleste at oplyse via et skilt med at der videoovervåges. Dog står der intet i loven om, at man skal oplyse om hvor kameraerne er placeret, det samme gælder for skjulte kameraer. Skjulte kameraer har derfor uendelige muligheder og betragtes oftest som en stor hjælp til beskyttelse, dokumentation og sikkerhed.

Hjælp til at finde et skjult kamera der passer til dine behov?

Spionkameraer kan både være kablede eller trådløse og der findes mange forskellige former og typer af skjulte kameraer. Priserne for vores skjulte kameraer er afhængige af deres funktioner og forskellen på eksempelvis kameraernes lyd- og videokvalitet, opløsning, strømforbrug, forbindelse, aktivering og størrelse. Har du spørgsmål eller har du behov for hjælp til at finde det skjulte kamera der passer til dig og dit behov er du mere end velkommen til at kontakte os for en professionel vejledning.

x-security_logo
20210920215254_detalle1xs-pir-2e4n1
  • PIR X-Security Skjult kamera HDCVI
  • 1080P (25FPS)
  • 1/2,7" progressiv CMOS
  • 2,8 mm linse
  • Ægte PIR 10m
  • Høj registreringsnøjagtighed (dobbelt)
inkl. moms461,47,-
Ikke på lager