Videoovervågning

IP Videoovervågning

her finder du alle analoge standarder indenfor videoovervågning.

Det kan være svært at finde hoved og hale i de mange standarder indenfor analog videoovervågning. Hvis du ikke aner hvad du skal vælge, så anbefales det at du går direkte til vores interaktive kameraguide, som på en nem og smart måde finder en overvågningspakke som passer til netop dine behov. Du kan gå til guiden her – Gå til kamera guide

Hvis du godt kan lide at være lidt nørdet og sætte dig mere ind i hvad analog videoovervågning er for en størrelse, så kommer her en hurtig forklaring på de forskellige standarder.

Den traditionelle Analog og kendt som CVBS, er det de fleste gamle analoge systemer bruger. Det er typisk ikke særlig gode og skarpe billeder, men det virker. Det gode er at kablerne oftest kan bruges sammen til de nye standarder indenfor analog videoovervågning. Som leder os til næste standard.

Med HDCVI videoovervågning kan du opnå super skarpe billeder over koaksialkablet. Faktisk kan du opnå helt op til 8 megapixel altså Ultra HD.  

HDTVI videoovervågning giver ligesom HDCVI også mulighed for gode og skarpe billeder. Men du kan også opnå meget lange kabeltræk med denne standard.

HD4N1 overvågningssystemer, er en slags hybrid løsning, da du selv kan vælge hvilken standard du ønsker at anvende. Dermed opnår du en stor fleksibilitet og du skal ikke bekymre dig om kamera og harddiskoptager er kompatible med hinanden.

Der er flere gode grunde til at vælge et analog system over et IP baseret overvågingssystem. For det første er kvaliteten på nye analoge kameraer i top og kan sagtens måle til med IP kameraer. En anden klar fordel ved analog systemer, at de oftest er langt billigere og mere simple end IP videoovervågnings-systemerne.

Dine fordele hos os
Produktkvalitet i top
3 års garanti på alle varer
Altid hurtig levering
Europas største udvalg
Top professionel support
14 dages fuld returret
menu_division_cctv.png