Kreditkort 2

Cart0
i alt:0,-
Din indkøbskurv er tom!
Spylogger 150x150Spylogger

Spylogger PC overvågning

sevecu_logo_data
Lagerstatus:Bestillingsvare 0 stk.
Varenr.:SEV-JA07
2.815,-
Computerovervågning med SpyLogger Mail Plus®

Beskrivelse

Computerovervågning med SpyLogger Mail Plus® software!

  • Usynlig overfor operativsystemet og brugeren
  • Tastatur log
  • Aflytte computeres miljø
  • Overvågning af computer
  • Oprettelse af screenshots i bestemte intervaller

Grundet den store efterspørgsel efter værktøj til beskyttelse af børn på internettet og bedrageri i virksomheder, har vi en perfekt løsning til overvågning af aktiviteten på en computer. SpyLogger er en professionel enhed, som tillader fuld indsigt i hvordan computeren bliver brugt. På den måde kan man diskret observere brugeraktiviteten. Installationen og konfigurationen er hurtig og nem, - det er tilstrækkeligt med 10 -30 sekunders adgang til computeren. I modsætning til konkurrerende produkter Skal SpyLogger ikke være permanent forbundet til computeren. Der er blevet lagt særlig vægt på komfort og brugervenlighed uden at begrænse hverken funktionalitet, sikkerhed eller diskretion.

Spion appen til computer overvågning bruges for det meste af forældre som ønsker at beskytte børnene mod farer på nettet.

SpyLogger applikationen kan installeres på få sekunder på computeren. Installationen varer kun 30 sekunder. Enkel betjening ved hjælp af brugervejledningen. Software-licensen er fastsat til 12 måneder. Programmet kan installeres i et ubegrænset antal computere.

Tilbage

Nyheder