Et af vores specialer er montering af videoovervågning, hvad enten det gælder montering for private husejere eller for større virksomheder, institutioner, regeringsbygninger, ambasader mv. Vi stiller meget høje krav til kvaliteten af vores arbejde og går aldrig på kompromis med produkterne. Vælger man os som leverandør, vil man få en installation som er udført med præcision, ved brug af produkter af høj kvalitet.

Vores elektrikere og montører gør sig en ære i at udføre alle opgaver, til kunden fulde tilfredshed. Da vi kun gør brug af autoriserede elektrikere og erfarende montører, tør vi derfor godt at love et flot resultat hvor kundens ønsker er imødekommet.

Nogle af de vigtigste overvejelser man som kunde bør gøre sig - inden man vælger leverandør - er at se noget af deres tidligere udførte arbejde, samt deres kunders udtalelser. Kan man ikke få dette, bør man overveje valget én ekstra gang. Derfor har vi valgt at være meget gennemsigtige på dette punkt og kan derfor stolt vise et udsnit af vores arbejde frem.

Vi fremsender meget gerne et tilbud på hvad det vil koste, for at få monteret en professionel sikringsløsning fra os. Det eneste vi skal bruge, er en plantegning af din grund med meter mål, og et par billeder af ejendommens ydrevægge og lofter. Vi kommer også meget gerne ud og giver et tilbud på stedet. Kontakt os for mere informaton Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller ring til os på 71 99 26 38

*****************

Få din bolig sikret med videoovervågning og alarm

 

Er du på udkig efter videoovervågning til hjemmet, så lad os klare monteringen for dig!

Vi ved det er en ubehagelig situation at komme hjem til et gennemrodet hus. Det kan også efterlade en vis urolighed, for man ved ikke om det kommer til ske igen. Desværre viser det sig ofte, at indbrud er tilbagevendende hvis indbrudstyven har haft succes med det.

Vi er specialister inden for opsætning af videoovervågning og vi er ikke bange for at påtage os opgaven ved at levere videoovervågning som kan være med til at øge trygheden for hele familien. Vi benytter kun autoriserede elektrikere og montører til installationen, for vi ved at korrekt montering er afgørende for at dit overvågningsudstyr kan fungere helt perfekt og samtidig være kønt at se på. 

Ring til os i dag og få besøg af en af vores montører, som både vil afstemme jeres forventninger og efter bedste evne vil få afdækket jeres behov. Som ekstra service, udpeger vi også steder som vi anbefaler kameraerne kan blive placeret for opnåelse af det bedste resultat.

Vælger I os til at udføre monteringen, kan vi, ud fra dit personlige budget finde den bedste løsning til at dække dit behov.

*******************

Står I og mangler videoovervågning til butikken, så lad os klare monteringen for jer.

Mange butiksmedarbejdere har før oplevet enten tyveri, tricktyveri, hærværk eller røveri imens man passede sit arbejde. Det er aldrig rart at blive udsat for en ubehagelig situation, hvad enten det er af alvorlig eller mindre alvorlig karakter. Butiksmedarbejdere kan føle sig utrygge, særligt ved alene vagter. Hvis man tilmed ved, at uanset hvad der kommer til at ske i løbet af en vagt, så kan man hverken dokumentere en hændelse eller videregive helt nøjagtige billeder af gerningsmanden til politiet, som videoovervågning kan.

Døjer i med utrygge medarbejdere, risikere I at arbejdsglæden bliver forringet hvilket i sidste ende kan smitte af på kunderne. Det er hverken medarbejdere eller butiksejere interesseret i og derfor kan det hjælpe utrolig meget på forretningen i helhed hvis man investere i et godt og driftsikkert videoovervågningssystem.

Vi er specialister indenfor opsætning af videoovervågning og vi er ikke bange for at påtage os opgaven ved at levere videoovervågning som kan være med til at øge trygheden blandt jeres medarbejdere. Vi ved at butikken er virksomhedens ansigt udadtil og derfor kender vi til vigtigheden for at butiksejere, at butikken altid skal se pæn og præsentabel ud. Derfor springer vi ikke over hvor gærdet er lavest og I kan forvente en flot og præsentabel løsning, som er udført med præcision. Vi kan både klare diskret videoovervågning, men små eller endda skjulte kameraer.

Som udgangspunkt gør vi os altid umage med at skjule kablerne til kameraerne og vi gør ikke brug af forgreningsdåser som ofte ikke er særlig kønne at se på, særligt ikke i en butik.

Vælger I os til at udføre monteringen, er I sikret et pålideligt og driftsikkert system, hvor der ikke er sparet på materialerne.

Ring til os i dag og få besøg af en af vores montører, som både vil afstemme jeres forventninger og efter bedste evne vil få afdækket jeres behov. Som ekstra service, udpeger vi også steder som vi anbefaler kameraerne kan blive placeret for opnåelse af det bedste resultat.

Vi er ikke de billigste på markedet, da vi kun gør brug af kvalitetsprodukter og materialer. Det typiske prislejde for opsætning af videoovervågning til butik, ligger mellem 20.000 og 30.000 kr. eks. moms. Men så får man et driftsikkert system, som altid virker. Man spare i sidste ende en masse penge til teknikker besøg og står ikke med et system som giver jer falsk tryghed.  

*******************

Til virksomheder som døjer med indbrud og hærværk

Det er aldrig behageligt at møde på arbejde og konstatere at der har været indbrud eller se sin facade overmalet med graffiti. Det er demotiverende og man skal ofte bruge en masse tid på, at udarbejde en opgørelse over de stjålne effekter eller få overblik over skadens omfang. Selvom man har tegnet en indbrudsforsikring, er det hverken rart for medarbejdere eller ejere at opleve et indbrud. Hvis indbrudstyven har haft succes med indbruddet, er der risiko for at det bliver tilbagevendende, derfor er det godt tidspunkt at få sat videoovervågning op, som dels kan virke præventivt men også som et redskab til at dokumentere evt. nye hændelser.

Vi sørger for at fjerne al den bekymring som du måtte sidde med. Lad os hjælpe jer med at installere et godt og professionelt videoovervågningssystem, som viser skarpe og oplyse billeder om natten, hvor du nemt og hurtigt kan se og dokumentere hvad der foregår i og omkring din virksomhed.

Produkterne vi anvender altid af høj kvalitet, som sikre dig høj stabilitet og driftsikkerhed. Du risikere derfor ikke et ustabilt anlæg, som kræver mange teknikker besøg. Vi ved at vi ikke er blandt de billigste på markedet, men til gengæld betaler I for et arbejde hvor montøren har gjort sig umage med arbejdet. Vi laver ingen overspringshandlinger, og sørger som udgangspunkt altid for at skjule kablerne. Ligeledes gør vi ikke brug af forgreningsdåser, da disse nemt kan blive vandaliseret og dermed udgøre en sikkerhedsbrist for den totale løsning.

Vi tilbyder altid et uforpligtende møde, hvor vores sikringskonsulent og montør kommer med anbefalinger til korrekt valg og placering af overvågningskameraerne.

Ring til os i dag på 71 99 2638, eller lad os ringe til dig.

*********************

For virksomheder kan et svind i lagret betyde meget økonomisk set, for nogen kan der være tale om små beløb medens for andre kan det være modsat. Der kan være mange grunde til hvorfor svind i lagret opstår. Det kan være et udtryk for at der er processer som skal optimeres, leverandører ikke afsender korrekte antal og i værste fald, at der er en eller flere medarbejdere som ser jeres lager som et stort tag selv bord.

Det er ofte svært at vide nøjagtig hvad der sker, men hvis i den yderste konsekvens viser sig at være en medarbejder som er årsagen, bliver situationen pludselig meget alvorligt. Vi ved at en illoyal medarbejder i det lange løb kan være meget skadeligt for en virksomhed og ofte er det også denne medarbejder som er med til at skabe dårlig stemning på arbejdspladsen.

Uanset årsagen, så er det aldrig rart at vide, at virksomhedens varer - som er fundamentet for forretningen - oplever svind ved lageroptællingen. Det kan stoppes eller reduceres hvis man får installeret videoovervågningen på lagret.

Vi kan hjælpe med monteringen, opsætningen og installationen, hvor udførelsen af arbejdet bliver udført professionelt og ordentligt. Vi kan hjælpe jer med at kunne dokumentere varens gang og nemt finde frem til tidspunktet hvor varens blev sat på hylden, til den igen bliver afhentet af posten.

Vi sørger for at skjule ledningerne de steder de kan skjules, og alt afhængig af jeres ønsker, kan vi både montere kablerne i rør og metalrør. I kan med ro i maven overlade opgaven til os, såfremt I er på udkig efter et driftsikkert og yderst pålideligt overvågningssystem, som altid er i drift.

Vi gør kun brug af kvalitetsprodukter og materialer når vi montere, derfor er vi heller ikke de billigste. Til gengæld, skal I ikke forvente en masse problemer med produkterne som ofte vil kræve et teknikker besøg. 

**********************

For at speditører og shipping folk kan give deres interne og eksterne kunder, en hurtig servicering og ekspedering, er det vigtigt at kunne opretholde et godt overblik over havnen. Fra når skibet lægger til kaj til aflastningen påbegyndes, opstår der hurtigt spørgsmål om hvor lang er havnearbejderne nået, hvad er udsigterne til skibet er helt aflastet, er lasten overført til lastbilen og kommer forsendelsen af sted til tiden.

Ofte skal man have fat i flere medarbejdere for at indhente oplysninger om status, hvilket i sidste ende koster tid. Men også ulykker og forsikringssager sket på kajen, kan være vanskelige at dokumentere. Det samme gælder hvis der sker hærværk og tyverier eller anden form for uautoriseret indtrængen.

Vi kan hjælpe med at give shipping folk og speditører et overordnet overblik over kajen, hvor man nemt og hurtigt kan se lastens gang på kajen, direkte fra telefonen, computeren, storskærmen eller hvad der passer bedst til jer. Typisk giver det bedst mening at montere overvågningskameraer i store højder, hvilket stiller krav til kameraernes kvalitet. Derfor gør vi kun brug af produkter som kræver minimal vedligeholdelse og som er af meget høj kvalitet. Anskaffelsesprisen er som udgangspunkt i den lidt højere ende, sammenlignet med andre overvågningskameraer. Men i sidste ende viser det sig altid at være den bedste investering, da man spare leje af lift og teknikker besøg som skal komme og udskifte kameraet. Det går ud over den daglige drift og helhedsoplevelsen af videoovervågningen.

Vi har erfaring med montering af videoovervågning til havn, og har leveret løsninger som passer til de mest gængse problemstillinger man som speditør kan komme ud for.

Det er meget normalt at der kan være flere kilometer mellem hvor kunden ønsker at overvågningskameraerne skal placeres, men det spiller ingen rolle for os. Vi er specialister I at kunne tilbyde sær tilpassede og skræddersyet sikringsløsninger, som udover kan bruges til optimering af arbejdsgange, også kan bruges til at skabe øget sikkerhed på havneområdet.

 

*************

 

Som noget af det første, bør man tage indbrudstyvens briller på. Undersøg hvilke steder man kan stå uforstyrret hen. Vi ser ofte at kælderskakte og private husejeres haver ofte er meget sårbare. For virksomheder gælder det ofte baggårde og tilstødende lager, hvor man uforstyrret kan bevæge sig rundt. Det er helt essentielt, at man får opsat videoovervågning sådanne steder, gerne med aktivering af bevægelses- eller perimeter detektering. Men også ansigtskendelse kan være en rigtig god idé for minimering af fejlalarmer.