IP Videoovervågning

IP Videoovervågning

Stigende udbredelse af internettet og udviklingen af ​​innovative teknologier har tilskyndet hurtig vækst i IP-videoovervågning industrien, og det forventes, at IP overvågning vil dominere markedet for videoovervågning i den nærmeste fremtid.

Sådan fungere et IP Kamera

Et IP-overvågningskamera digitaliserer videostreams og sender dem over netværk, så brugerne kan se og administrere video og billeder på afstand med en netværksforbundet enhed, såsom en PC, når som helst og hvor som helst. Nøglekomponenter i et IP-overvågningssystem

Læs mere ...

består af IP-kameraer, server, netværk videooptagere og et central management software. IP-overvågning produkter bliver anvendt i en række anvendelsesområder – blandt andet følgende kategorier:

  • Brancher: transport , offentlige , industri , byggeri , sundhedspleje, bank , uddannelse, detailhandel
  • Hjem/privat: bolig, tilsynsforanstaltninger, fritid, mobil overvågning, ældreplejen, baby eller kæledyr visning osv.

Hvad er et IP kamera?

Et netværks kamera (IP-kamera) transmitterer direkte digital video via et Ethernet-netværk videre til back-end udstyr, såsom en PC eller smartphones. Med en dedikeret IP-adresse, en indbygget webserver og audio / videostreaming protokoller, kan kameraet arbejde selvstændigt ved real-time overvågning. Billeder fra netværkskameraer kan ses med en webbrowser som Google Chrome eller Internet Explore, der gør det muligt for brugerne at udføre live-visning på forskellige netværksenheder. Desuden kan brugerne kontrollere og administrere flere kameraer på samme tid, hvor en netværksforbindelse er tilgængelig. Derfor er en IP-overvågningssystem er nemmere og mere bekvemt at anvende sammenlignet med et CCTV-system.

Herunder kan du gå videre til netop det IP kamera du søger. Har du brug for hjælp, så er du naturligvis meget velkommen til at kontakte os via chatten eller ringe til os.