Ezviz IP wifi battery camera - EZ-C3A

Varenr.: EZ-C3A
0 Rating
inkl. moms1.533,10,-
Sales price 1.533,10,-
ekskl. moms 1.226,48,-
Spar
Tax amount 306,62,-
  • Varenr.: EZ-C3A
  • Ezviz IP wifi batterikamera
  • Ægte PIR -detektor
  • 1080p/ H.264+/ Objektiv 2,2 mm
  • IR Rækkevidde 7,5 m
  • Retningsbestemt lyd / SD -slot
  • Ezviz App og forbindelse P2P
Gls 1
Ups 1
1-2 hverdage
+50 på lager - Levering 1.2 hverdage (Bestil inden kl. 12 og vi sender samme dag)

EZVIZ IP-kamera helt trådfrit og autonomt. Kabelfri installation takket være dens WiFi-forbindelse og dets genopladelige batteri. Ægte PIR -detektor til bevægelser .. En bred betragtningsvinkel på 125º i Full HD -opløsning 1080p og nattesyn ved hjælp af IR .. Bidirektionel lyd. Mulighed for at gemme optegnelserne på et indbygget MicroSD-kort eller/og i Ezviz-skygtjenesten .. Velegnet til eksteriør.

Det bedste IP Kamera til uerfarne brugere, uden kabler eller installation, bare tilslut & amp; play .. Kræver ikke strømkabler, fordi det fungerer med et genopladeligt lithium-ion batteri med lang levetid (kan vare op til 3 måneder). Batteriet er aftageligt og udskifteligt. IP -kommunikationen foretages via WiFi -forbindelse til brugerens eget netværk (understøtter 2,4 GHz), så det også giver mulighed for at afstå fra netværkskablet ..

En ægte PIR -detektor integreret foran kameraet registrerer mennesker og dyr og eliminerer falske alarmer, der genereres af miljøet, såsom insekter, planter eller ændringer i belysningen. PIR -sensoren styrer aktivitet og videotransmission af kameraet, som holdes i ro, indtil der registreres en bevægelse, eller når der anmodes om adgang fra mobilapplikationen .. Dette gør kameraet helt autonomt ..

Med hensyn til billedet er det baseret på en sensor 1/4 "2 Megapixel, der tilbyder en Full HD-opløsning på 1080p til 25 FPS. Fast vidvinkelobjektiv på 2,2 mm med et diagonalt synsfelt på 125º. Infrarøde lysdioder, der aktiveres automatisk og giver et klart billede ved 0 Lux (totalt mørke) i en maksimal afstand på 7,5 m.

Professionelle sikkerhedskameraer optager normalt billedet kontinuerligt, så de kræver en harddiskoptager til at gemme en stor mængde data. EZVIZ -kameraet er designet til at fange virkelige bevægelsesbegivenheder og frigøre lagerplads, hvis det er nødvendigt. Det bruger en meget effektiv Smart H.264 -codec, der reducerer mængden af ​​data, der genereres med op til 50% i forhold til den sædvanlige H.264. EZVIZ understøtter MicroSD -kort op til 128 GB, hvor du kan gemme optegnelserne. Desuden tilbyder EZVIZ en cloud -lagertjeneste til de registrerede hændelser (EZVIZ CloudPlay). En gratis prøveperiode for denne service er inkluderet i dit køb ..

I lydafsnittet består kameraet af en omgivende mikrofon og højttaler, forstærket med et støjfilter. Bidirektionel lyd til kommunikation mellem kameraet og EZVIZ -appen.

Du kan få adgang til kameraet hvor som helst, det er helt Plug & amp; Spil med EZVIZ -mobilappen, tilgængelig til iOS og Android. Denne app er intuitiv og enkel og giver enhver bruger mulighed for at tilføje kameraet via WiFi på få sekunder. Når kameraet er tændt, registrerer appen det og beder brugeren om adgangskoden til deres Wi-Fi-netværk, der er klar til øjeblikkelig brug. Inkluderer P2P -service til at oprette forbindelse uden for WiFi -netværket uden at skulle åbne porte eller ty til DDNS -tjenester. Kameraet kan integreres med hjemmeautomatisering eller Smart Home -systemer som Google, Alexa eller automatiseringsappen IFTTT.

IP65, klassificeret hus til både indendørs og udendørs brug. Magnetisk beslag til loft eller væg. Når understøttelsen er installeret på det ønskede sted, kan kameraet let afkobles for at fortsætte med at genoplade batteriet i nærheden af ​​en strømforsyning, hvor du tilslutter USB -opladeren. (Inkluderet).

Varenr. EZ-C3A
Mærke Ezviz
Model CS-C3A-A0-1C2WPMFBR / C3A-B-B0-1C2WPMFBR 868M
Billedføler 1/4 ”Progressive Scan CMOS
Maksimal opløsning 2 megapixel (1920x1080)
Kodningsopløsning 1080P (1920x1080) / 25 FPS
Kompression H.264+
Linse 2,2 mm vidvinkel på 125º
Infrarød belysning 0 Lux / IR LED (7,5 m)
Funktioner BLC, DWDR, 3D-NR
Netværksgrænseflade Wi-Fi 2,4 GHz
Intern hukommelse MicroSD -kort, maks. 128 GB (medfølger ikke)
Lyd Mikrofon og højttaler indbygget
PIR sensor Ægte PIR, med påvisning af mennesker og dyr
Batteri Genopladelig og aftagelig Li-ion på DC5V / 5500 mAh
Fjernadgang Ezviz smartphone app
Strøm Batteri / strømforsyning DC5V
Brug Indendørs og udendørs kamera/ uigennemtrængelig IP65
Midlertidig. operation -25º C ~ +45º C
Dimensioner 92 mm (H) x 56 mm (B) x 70 (D) mm
Vægt 215 g

Anmeldelser

There are yet no reviews for this product.